Over ons

Welkom bij Wasdroom!

Bij Wasdroom geloven we dat een georganiseerde en stijlvolle wasruimte bijdraagt aan een stressvrij huishouden. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige wasmachinekasten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje elegantie aan uw huis toevoegen.

Wie zijn wij?

Wasdroom is opgericht met een eenvoudige, maar krachtige visie: het transformeren van alledaagse wasruimtes in georganiseerde, efficiënte en aantrekkelijke ruimtes. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die jarenlange ervaring hebben in interieurontwerp, meubelproductie en klantenservice. Wij zijn trots op onze Nederlandse roots en streven ernaar om het beste van lokale vakmanschap te combineren met moderne ontwerpprincipes.

Onze Producten

Onze wasmachinekasten zijn ontworpen om perfect te passen in elke ruimte en om uw wasmachine en droger netjes op te bergen. We bieden een breed scala aan stijlen en afwerkingen, zodat u zeker weet dat er altijd een kast is die bij uw smaak en interieur past. Elk stuk wordt met de grootste zorg gemaakt van duurzame materialen, zodat u kunt rekenen op kwaliteit en langdurig gebruiksgemak.

Onze Waarden

  • Kwaliteit: We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat onze kasten lang meegaan en er prachtig uitzien.
  • Duurzaamheid: We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door duurzame materialen te gebruiken en efficiënte productiemethoden toe te passen.
  • Klantenservice: Uw tevredenheid is onze prioriteit. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om u te helpen, van het kiezen van de juiste kast tot de installatie en daarna.
  • Innovatie: We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze producten te verbeteren en om in te spelen op de behoeften van onze klanten.

Waarom kiezen voor Wasdroom?

  • Eenvoudige installatie: We bieden gedetailleerde instructies en ondersteuning om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken.
  • Betaalbare luxe: Bij Wasdroom geloven we dat iedereen recht heeft op een mooie en functionele wasruimte, zonder de bank te breken.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op! Ons vriendelijke en deskundige team staat voor u klaar.

  • E-mail: info@wasdroom.com
  • Telefoon: +31 85 303 0990
  • Adres: De Tongelreep 1, 5684PZ Best

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en inspiratie voor uw wasruimte.

Bij Wasdroom streven we ernaar om van elke wasruimte een droomruimte te maken. Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf, en we hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Hartelijke groeten,

Het Wasdroom Team