Retourneren

Retourneren - Wasdroom

Bij Wasdroom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u om welke reden dan ook niet volledig tevreden zijn met uw wasmachinekast, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Lees hieronder meer over ons retourbeleid.

Retourvoorwaarden

 1. Retourtermijn: U heeft het recht uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.
 2. Staat van het product: Het product dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn, en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.
 3. Bewijs van aankoop: Een kopie van uw factuur of aankoopbewijs dient bijgesloten te zijn bij de retourzending.

Hoe retourneer ik mijn product?

 1. Aanmelden retour: Neem contact op met onze klantenservice via info@wasdroom.com of bel ons op +31 85 400 0468 om uw retour aan te melden. Vermeld hierbij uw ordernummer en de reden van retour.

 2. Verpakking: Verpak de wasmachinekast zorgvuldig om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Gebruik, indien mogelijk, de originele verpakking.

 3. Verzenden: Stuur het pakket naar het volgende adres:

  Wasdroom Retouren De Tongelreep 1, 5684PZ Best

Verzendkosten

 • Binnen Nederland: De kosten voor het retourneren binnen Nederland zijn voor onze rekening. U ontvangt van ons een retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt verzenden.
 • Buiten Nederland: Voor retourzendingen vanuit het buitenland zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Terugbetaling

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug op dezelfde wijze als waarmee u heeft betaald. Eventuele originele verzendkosten worden ook terugbetaald.

Beschadigd of verkeerd product ontvangen?

Indien u een beschadigd of verkeerd product heeft ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen samen met u de beste oplossing zoeken, zoals het opsturen van een vervangend product of het retourneren van het aankoopbedrag.

Vragen?

Heeft u vragen over ons retourbeleid of over uw specifieke retourzending? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

Klantenservice

 • E-mail: info@wasdroom.com
 • Telefoon: +31 85 400 0468
 • Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17:00

Bij Wasdroom streven we naar 100% klanttevredenheid. Dank u voor uw vertrouwen in ons en voor het winkelen bij Wasdroom!